За нас

"НОЯ" АД

Фирмата ни е специализирана в производството на изделия от ковано желязо. Тя е на пазара от 2007 година, развива се много бързо и заема добри позиции на пазара за ковано желязо. Дейността ни се простира в проектиране, изпълнение и монтаж на висококачествени изделия от метал и ковано желязо.

Фирмата разполага със собствена база и работи по поръчки на клиента, с идеята за оригиналност и уникалност на изработката, съобразени със съвременните тенденции на интериорния дизайн и изделията от ковано желязо.

Ние разполагаме с богата колекция, която най-точно да отговаря на изискванията и желанията на нашите клиенти.

Качество

Качеството на изделията, които предлагаме отговаря на всички стандарти за производство на метал и ковано желязо и задоволяват вкусът дори и на най-взискателните клиенти.

Продукти

Продуктите на фирмата са широк набор от елементи и орнаменти от ковано желязо , оградни пана, врати, вътрешни и външни парапети, етажерки, декоративни решетки, градинска мебел, различни аксесоари за камина, свещници, цветарници, маси, столове пейки, сенници, блиндирани врати, индустриални огради и плъзгащи, портални врати и всичко друго, което може да се изработи от ковано желязо. Дейността ни се простира в проектиране, изпълнение и монтаж на висококачествени изделия от метал и ковано желязо.

Целта на ,,НОЯ АД” е да изработва интересни и практични изделия с високо качество, които с формата си да придават уют и красота на всяко място!

Изработки

Изработката е по каталог и по индивидуален проект. Едно и също изделие изработено от ковано желязо може да бъде конфигурирано индивидуално и да бъде уникално.

Дейност

Дейността ни се простира в проектиране, изпълнение и монтаж на висококачествени изделия от метал и ковано желязо. Дейността ни се простира в проектиране, изпълнение и монтаж на висококачествени изделия от метал и ковано желязо.

Свържете се с нас

Не се колебайте да се свържете с нас - ние ще Ви консултираме и ще Ви помогнем да вземете най-правилното решение при избора на Ваши желани модели от ковано желязо.

Ако Ви трябва нещо от ковано желязо – НОЯ АД ще Ви го изработи качествено и достави и монтира в срок.